Datum objave: 14. Ožujak 2023

LJUBAV JE NA SELU / Šibenčanin Milo Ercegović zainteresirao pet žena i nastavlja sudjelovanje u emisiji "Ljubav je na selu"

Diana Ferić
Diana Ferić

Osebujni Šibenčanin Milo Ercegović, kojeg je hrvatska javnost upoznala kao sudionika RTL – ove emisije „Večera za 5” sudjeluje sada u novoj sezoni emisije „Ljubav je na selu” tražeći ženu iako on ne živi na selunego na šibenskoj Gorici. Nakon što su novi farmeri gledateljima ispričali svoje životne priče sve ih je posjetila voditeljica Anita Martinović i otkrila tko prolazi dalje. Milo je dobio pet pisama žena kojma se svidio i žele ga upoznati što znači da je prošao. Prema pravilima te emisije imat će priliku upoznati tri od pet žena koje su mu se javile.

''Danas je trend u svijetu – ako se nisi oženio dva ili tri puta, nisi ništa… Prema tome, moram i to probati. Ja sam 'trendi' muškarac. Volio bih da dođu, da imaju tange, kupaće da ih gledam'', rekao je pa otkrio što mu je važno, ''Da bude dobra žena, da zna kuhati, to je najvažnije, a ako se štogod bude moglo dati ispod deke, bit će dobro. Itekako se barba Milko još ne da, pogotovo u tim stvarima ispod deke”', rekao je Milko i nasmijao Anitu.

A kad je otvorila škrinjicu, obavijestila ga je da prolazi dalje jer je dobio pet pisama. ''Razočaran sam brojem'', poručio je, no ipak je požurio pročitati sva pisma.

 A kako će izgledati prvi susret šest „odabranih” farmera s damama, gledatelji će doznati već sutra od 21.15 sati u novoj epizodi showa 'Ljubav je na selu'.

 

Iz kategorije: Vijesti