Datum objave: 23. Ožujak 2022

PRIHVAĆENA INICIJATIVA / Darivatelji krvi mogu dva sada besplatno parkirati svoje automobile u garaži na Poljani tijekom akcija darivanja

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Gradski parking Šibenik daje mogućnost dvosatnog parkiranj automobila u garaži na Poljani svim darivateljima krvi tijekom mjesečnih akcija darivanja krvi. To su dogovorili Goran Bular, direktor Gradskog parkinga i Tonka Mikulandra, ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Šibenik uz posredovanje Paška Rakića, dugogodišnjeg dobrovoljng davatelja krvi.

 "U posljednje vrijeme potrebe za krvi su izrazite, odnosno nedostaje krvi, stoga moramo više poraditi na animiranju novih darivatelja, a da pritom zadržimo i naše višestruke darivatelje krvi. Svaki darivatelj od strateškog je značaja za svaku državu i izuzetno je značajno pri liječenju imati dovoljne zalihe krvi', objasnila je razloge za besplatnim parkingom”, izjavila je za ŠibenikIN Tonka Mikulandra.

"Svi moramo raditi na tome da darivateljima pružimo što lakše uvjete, a jedan od njih je i besplatan parking u podzemnoj garaži na Poljani koja se nalazi niti stotinjak metara od prostorija Crvenog križa", rekao je Goran Bulat.

 

Iz kategorije: Vijesti