Datum objave: 19. Studeni 2021

DOBRO JE ČINITI DOBRO / Preko "Božićnog" mosta Rotary kluba Šibenik uljepšajte blagdane siromašnima

Diana Ferić
Diana Ferić

Rotary klub Šibenik  nastavlja 12 godina  dugu tradiciju opa će i ove godine organizirati  svoju akciju „Božićni most“- prikupljaju novac,  hranu u ostale potrepštine za siromašne građane Šibensko - kninske županije kako bi im u narednim blagdanima pokazali da nisu sami i u njihove domove unijeli tračak nade.   

"Zahvaljujući  našim sugrađanima  prošlih godina smo pomogli brojnim potrebitim obiteljima prema izboru našeg Centra za socijalnu skrb. Držimo da u teškim vremenima imamo obvezu pokazati još više solidarnosti i zato Vas pozivamo da akciju „Božićni most“ pomognete na bar jedan od tri moguća načina", kaže dr. Robert Paro - Vidolin, predsjednik Rotary kluba Šibenik.

Pridružite se ovoj akciji možete  uplatom na poseban žiro račun akcije HR7524070001500015530, OTP banka d.d., doniranjem potrepština u košare koje se nalaze u trgovinama Djelo s oznakom ,,Božićni most'' te sudjelovanjem na svečanoj bife večeri s uključenom glazbom i vinom šibenskih vinara po promotivnoj cijeni od 350 kn po osobi  koja će se održati 4. prosinca 2021. u Gradskoj Vijećnici u Šibeniku. Ulaznice se mogu kupiti u turističkoj agenciji MagTours, nasuprot  Autobusnog kolodvora u Šibeniku, ali  preporučuje se internet plaćanje na gore navedeni račun.

Akcija u dućanima "Djelo"  traje od 20. studenog do 21. prosinca. Sva  prikupljena novčana sredstva bit će darovana potrebitima. 

Iz kategorije: Vijesti