Datum objave: 27. Veljača 2020

NOVI TRENDOVI / Ako prodajete ili iznajmljujete nekretnine ovo je dobra prilika da nešto naučite

Diana Ferić
Diana Ferić

Ako prodajete  ili iznajmljujete kuću ili stan dobro bi bilo da se upoznate s  novim trendom na tržištu nekretnina koji se zone zove HOME STAGING,  a pomaže vam da svoju nekretninu uredite tako da je što brže i lakše prodate. O tome će danas u Gradskoj knjižnici „Juraj Šižgorić“ u Šibeniku  besplatno javno predavanje održati dugogodišnja agentica za nekretnine i Home staging expert Jasminka Fišer Gavranović  koje će početi u 19 sati.

Predavanje je  potaknutu  inozemnim TV emisijama o uređenju nekretnina u koje treba uložiti malo, da se na kraju dobije puno.

"Ovaj novi trend na tržištu nekretnina se zove HOME STAGING. Potekao iz Amerike, širi se Europom, te evo na mala vrata dolazi na područje Hrvatske. Vrlo je malo osoba u Hrvatskoj koje se bave ovom atraktivnom djelatnošću jer kod nas još uvijek nema saznanja o tome, kako uz mala ulaganja u nekretninu koju prodajemo ili iznajmljujemo, ustvari možemo postići velike rezultate i povećati njenu vrijednost.  Nakon prvog Home staging predavanja u Vodicama,  ohrabrena mnogim pitanjima odlučila sam  i dalje raditi na edukaciji i pomoći prodavateljima u prodaji i iznajmljivačima pripremiti se za sezonu. Svojom edukacijom voljela bi pobuditi razvijanje ove djelatnosti u ostalim dijelovima države", kaže Jasminka Fišer Gavranović koja ima inozemnu diplomu  Home staging eksperta.

Predavanje je namijenjeno različitoj publici - iznajmljivačima koji nemaju dobru popunjenost, iznajmljivačima i prodavateljima nekretnina sa zastarjelim unutarnjim uređenje, prodavateljima namještenih nekretnina koji su već nekoliko puta spuštali cijenu, vlasnicima nekretnina koji su prezaposleni, htjeli bi promjene u uređenju, a uviđaju da angažman oko uređenja iziskuje puno vremena i živaca, investitorima i graditeljima koji žele imati ogledne/pokazne stanove ili kuće radi brže prodaj, svima čije nekretnine već duže vrijeme ne privlače interes i na tržištu stoje neprodane ili neiznajmljene.

"Na predavanju  ću dati pregršt korisnih i interesantnih savjeta kako da vaša nekretnina bude konkurentna na tržištu. Pokazat ću  kako Home stagingom možemo istaknuti pozitivne strane svakog apartmana ili kuće i kako ono negativno staviti u drugi plan. Vidjet ćete puno primjera i fotografija „prije i poslije“, te ćete sva saznanja moći iskoristiti u svom domu odmah poslije predavanja. Zato svakako dođite i zauzmite mjesto", poručuja ta dugogodišnja licencirana agentica za nekretnine i home staging expert.

Iz kategorije: Vijesti