Srijeda, 18 Rujan 2019 12:09

Milan Bandić kreće u predsjedničku kampanju sa sloganom "Korupcija svima,a ne samo njima"

Napisala: 
Milan Bandić kreće u predsjedničku kampanju  sa sloganom "Korupcija svima,a ne samo njima"

Hrvatska će prvi puta za predsjedničke izbore dobiti kandidata koji će voditi svojevrsnu antikampanju. Ime novog kandidata je Milan Bandić, a neki od slogana su 'Korupcija svima, a ne samo njima', 'Što god vam ponude, ja nudim duplo' i 'Korupcija: Sad il' nikad', prenosimo s tportala.
 

Dario Juričan dobio je potvrdu Ministarstva uprave da smije promijeniti ime u Milan Bandić i s njim ide u bitku za Pantovčak jer kaže da želi korumpirati zemlju. Za njegovu kandidaturu nema pravne prepreke, pišu 24sata.
T

očke predizbornog programa su među ostalim osnivanje Ministarstva korupcije, ukidanje USKOK-a, te ustavna zaštita korupcije.
Iako se čini da se radi o lažnom imenu i lažnoj kampanji, kandidat je zaista Milan Bandić. Samo što je on rođen 1976. za razliku od puno poznatijeg imenjaka i prezimenjaka koji je gradonačelnik Zagreba i rođen je 1955. godine.


Novi Bandić se donedavno zvao Dario Juričan, filmski je redatelj i pod tim imenom je snimio filmove o Ivici Todoriću 'Gazda' i Miroslavu Kutli 'Gazda: Početak'. Sljedeće godine bi trebao biti gotov i film o gradonačelniku Zagreba 'Kumek'.

'Lišen stranačkih okova, slobodan kao feniks, kao ptica, kandidiram se za predsjednika Republike Hrvatske. Ja sam običan čovjek u službi malog korumpiranog čovjeka i želim korumpirati Hrvatsku radeći kao konj. To je moj program. Nije budućnost Hrvatske kopanje po ideološkim rovovima i ja ću se zalagati za korupciju kao zajedništvo svih', rekao je novi Milan Bandić, najvaljući kandidaturu i parafrazirajući program svog poznatijeg imenjaka i prezimenjaka.
 

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!