Datum objave: 21. Kolovoz 2019

Grad Šibenik traži 25 pomoćnika u nastavi za djecu s teškoćama u razvoju

Diana Ferić
Diana Ferić

Grad Šibenik objavio je javni poziv za obavljanje poslova pomoćnika u nastavi za djecu s teškoćama u razvoju u osnovnim školama (partnerima na projektu) kojima je osnivač Grad Šibenik. Javnim pozivom ukupno se traži 25 asistentica ili asistenata, priopćili su iz gradske uprave.

Riječ je o projektu "Pomoćnici u nastavi za učenike s teškoćama u razvoju 2" koji se sufinancira sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

Partneri na projektu su: OŠ „Meterize“, OŠ Tina Ujevića, OŠ Jurja Šižgorića, OŠ Fausta Vrančića, OŠ Petra Krešimira IV, OŠ „Vrpolje“ i OŠ Jurja Dalmatinca.

 

Prijave se dostavljaju od 21. kolovoza do 29. kolovoza 2019. godine na adresu: Grad Šibenik, Upravni odjel za društvene djelatnosti, Trg palih branitelja Domovinskog rata 1, s naznakom ''Za pomoćnika u nastavi''.

 

Javni poziv sa svim potrebnim uvjetima koje kandidati moraju ispuniti objavljen je na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje i na web stranici Grada.

 

U sklopu provedbe projekta "Pomoćnici u nastavi za učenike s teškoćama u razvoju 2", objavljen je i javni poziv za obavljanje poslova stručnog komunikacijskog posrednika za djecu s teškoćama u razvoju u osnovnim školama (partnerima na projektu) kojima je osnivač Grad Šibenik – 1 izvršitelj-a/ica.

Prijave se dostavljaju od 21. kolovoza do 29. kolovoza 2019. godine na adresu: Grad Šibenik, Upravni odjel za društvene djelatnosti, Trg palih branitelja Domovinskog rata 1, s naznakom „Za stručnog komunikacijskog posrednika“.

Javni poziv objavljen je na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje i na web stranici Grada.

 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3