Petak, 07 Lipanj 2019 11:39

IN MEMORIAM: Šibenik se poklonio svom velikom sinu, jednom i jedinom Draženu Petroviću

Napisala: 
IN MEMORIAM: Šibenik se poklonio svom velikom sinu, jednom i jedinom Draženu Petroviću

U povodu obilježavanja 26. obljetnice tragične pogibije Dražena Petrovića danas upriličena komemoracija jednog od najboljih sportaša koje je Hrvatska ikada imala, šibenskom sinu Draženu Petroviću, koji je tragično preminuo na današnji dan 7. lipnja 1993. godine..
Vijence i cvijeće na spomenik Dražena Patrovića i pod Draženov spomen koš na Baldekinu  položila su izaslanstva Grada Šibenika, Šibensko- kninske županije, sportskih klubova i udruga te Zajednice sportova Grada Šibenika i Šibensko - kninske županije položit će cvijeće uz Draženov spomenik, potom i kod Draženovog koša u Preradovićevoj ulici.
Sjećanjima na neponovljivog Dražena Petrovića, čija se genijalnost i lakoća igre uspoređivala s glazbenim genijem Mozartom, pridružili su se mladi košarkaši slovenske Petrol Olimpije te Cedevite, Sonika Puntamika, Split, Zadar, Alkar i KK Dražen Petrović, kojeisudjeluju na međunarodni košarkaški turnir za dječake rođene 2003. godine i mlađe pod nazivom „Sjećanje na Dražena“.  Na osobito lijep i dirljiv način, kako čuvaju uspomenu na Dražena Petrovića, pokazala su djeca iz dječjih vrtića i polaznici Škole košarke Dražen Petrović.
 

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!