Subota, 04 Svibanj 2019 11:03

Akcija Studija energetike u Šibeniku: Vi pitate, a studenti vam odgovaraju

Napisala: 
Akcija Studija energetike u Šibeniku: Vi pitate, a studenti vam odgovaraju

Treba li držati klima uređaj konstantno upaljen da održava temperaturu ili ga po potrebi paliti i gasiti? Je li bojler pametno držati stalno upaljenim? Kako smanjiti troškove grijanja i hlađenja? Koje su prednosti obnovljivih izvora energije? Sve to i još puno više, građani mogu doznati slanjem upita na Facebook stranicu Studija energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije, a na njihova pitanja odgovarat će sami studenti.

Dakle, imate li pitanje vezano uz energetsku učinkovitost, obnovljive izvore energije i njihovu primjenu u domovima, a nemate odgovor na njega ili ne znate koga biste pitali?
 Svoj upit pošaljite na Facebook stranicu Studija energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije Šibenik.

Odgovori će biti prezentirani na Danu otvorenih vrata Studija energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije u Šibeniku 9. svibnja 2019. godine. Dakle, Dan otvorenih vrata bit će prilika za građane i buduće studente da se upoznaju s radom Studija, ali i doznaju sve što ih je oduvijek zanimalo o energetskoj učinkovitosti i njezinoj primjeni u domovima.
Svoje upite možete slati od danas pa sve do srijede, 8. svibnja do 12 sati, pripćili su s tog fakulteta.
 

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!