Datum objave: 29. Travanj 2019

Propala im prijevara i pokušaj krađe akumulatora

Diana Ferić
Diana Ferić

Dvojici muškaraca koji su zašli u četrdesete nije uspio pokušaj prevare i krađe akumulatora u jednoj šibenskoj prodavaonici,a spriječili su ih zaposlenici.

 U Policijskoj postaji Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjakom i 42-godišnjakom osumnjičenim za razbojničku krađu na štetu 44-godišnjaka i tvrtke sa sjedištem u Zagrebu, priopćila je policija.


"Osumnjičeni su 26. travnja oko 15,30 sati u Šibeniku došli u trgovinu oštećene tvrtke zbog reklamacije vezane za kupljenju akumulatora, a nakon dogovora s oštećenim 44-godišnjakom osumnjičeni 46-godišnjak je uzeo jedan akumulator u čemu ga je pokušao spriječiti 44-godišnji zaposlenik, kojega je osumnjičeni 42-godišnjak s ciljem da ukradenu stvar zadrže, uz prijetnju, tjelesno napao. Tom prilikom oštećeni 44-godišnjak je uz pomoć ostalih zaposlenika spriječio osumnjičene u krađi akumulatora", objasnila je Marica Kosor, glasnogovornica Pu šibensko - kninske.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni su, uz kaznenu prijavu, predani pritvorskom nadzorniku te Policijske uprave.   

Iz kategorije: Vijesti