Utorak, 16 Travanj 2019 17:57

Župan Pauk i dogradonačelnik Paško Rakić uveselili štićenike Cvjetnog doma posjetom i poklonima

Napisala: 
Župan Pauk i dogradonačelnik Paško Rakić uveselili štićenike Cvjetnog doma posjetom i poklonima

Tradicionalno u Velikom tjednu župan Goran Pauk posjećuje naše sugrađane treće životne dobi. Tim povodom, danas je zajedno sa zamjenikom gradonačelnika Grada Šibenika Paškom Rakićem, pročelnicom Ureda župana Senkom Bilać i Mirjanom Žurić, pročelnicom za društvene djelatnosti Grada Šibenika, posjetio korisnike Doma za starije i nemoćne osobe „Cvjetni dom“ u Šibeniku.

Župan Goran Pauk korisnicima i djelatnicima Doma čestitao je Uskrs, zaželio im puno zdravlja i zajedno sa zamjenikom gradonačelnika prigodno im podijelio uskrsne pogače.

„Županiji je cilj da uvjeti života i rada u Domu budu na visokoj razini i da u ovoj se ovdje osjećate kao doma. Ove godine krenuli smo u projekt energetske obnove ove naše ustanove, koja je vaš dom, obnovit će se fasada i krovište zgrade, zamijenit će se stolarija energetski učinkovitijom te će se ugraditi plinski sustav grijanja cjelokupne zgrade“, poručio je župan Pauk korisnicima Doma.

Šibenski umirovljenici bili su zadovoljni posjetom. „Ova pažnja koju ste nam ukazali puno mi znači“, kazala je vrlo emotivno jedna od korisnica Doma.

Ravnatelj Doma Tomislav Ninić zahvalio se na posjetu i poklonima u ime zaposlenika i 314 korisnika Doma.

 

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!