Utorak, 09 Travanj 2019 13:19

Britanski investicijski fond postao većinski vlasnik tvrtke "Mlinar"

Napisala: 
Britanski investicijski fond postao većinski vlasnik tvrtke "Mlinar"

Investicijski  fond Mid Europa sa sjedištem u Londonu postao je većinski vlasnik društva Mlinar d.d., dok Mato Škojo, predsjednik Uprave i dosadašnji vlasnik Mlinara, ostaje suvlasnik kompanije, izvijestili su iz Mlinara.

"U investicijskom fondu Mid Europa pronašli smo ozbiljnog partnera za realizaciju planiranih projekata rasta kompanije i ekspanzije po cijelom svijetu.
Siguran sam da je ovo veliki korak za budućnost Mlinara i da će sinergije koje donosi novi partner ubrzati razvoj našeg poslovnog sustava", rekao je Mato Škojo.

Kako navode u priopćenju iz Mlinara, Mid Europa je dokazani partner mnogih velikih kompanija u Europi, a poslovnim znanjima i iskustvima s različitih tržišta redom su, kažu, uspijevali osnažiti kompanije u koje su do sada investirali, pa su mnoge njihove akvizicije prerasle okvire svojih domaćih tržišta.

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!