Četvrtak, 21 Veljača 2019 07:52

DOGAĐAJ DANA - Senzacionalna izložba starih učila šibenske gimnazije

Napisala: 
DOGAĐAJ DANA - Senzacionalna izložba starih učila šibenske gimnazije

Izložbu kakva u Šibeniku do sada nije viđena, bit će otvorena večeras u 19 sati u Gradskoj knjižnici Jurja Šižgorića. Riječ je o iznimno vrijednoj, zanimljivoj i atraktivnoj izložbi "Stara učila u nastavi šibenske gimnazije" koja je postavljena na poticaj ravnatelja Gimnazije Antuna Vrančića mr. sc. Josipa Paića.

Izložba će, nema nikakve dvojbe, privući mnoge Šibenčane, prije svega nekadašnje gimnazijalce jer će ih podsjetiti na njihove školske dane i dane mladosti, ali i šibensku mladež, današnju mobitel generaciju, za koju će stara gimnazijska učila biti pravo otkriće puno atrakcija koje će s veseljem dijeliti na društvenim mrežama.

Odluka šibenske gimnazije da javnosti pokaže dio svoje goleme baštine zaslužuje pohvale i podršku, a izložba najviše ocjene iako još nije službeno otvorena zato što pruža primjer kako treba čuvati baštinu i kako se prema njoj treba odnositi.
 

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!