Datum objave: 28. Siječanj 2019

Šibenskom "Izvoru ljubavi" u akciji "Djela,a ne riječi" pripala donacija od 5000 kuna

Diana Ferić
Diana Ferić

Udruga "Izvor ljubavi" Šibensko - kninske županije, koja skrbi o djeci s teškoćama u učenju dobila je donaciju od 5 000 kuna u sklopu Kauflandovog božićnog projekta "Djela, ne riječi, zajednicu usreći", a za to su zaslužni i građani koji su na društvenim mrežama glasali upravo za njih.
" Želimo se ovim putem zahvaliti svim našim sugrađanima koji su zaokružili ime naše Udruge što je i dovelo do toga da smo pobjednici.To nam sve ukazuje da su upoznati s radom naše udruge i prepoznali važnost i njenu ulogu. Sredstva ćemo upotrijebiti za logopedske radionice pa ćemo nabaviti razna didaktička pomagala"; kaže Majda Ivanda, predsjednica te udruge.

Riječ je o projektu u kojemu su zaposlenici predlagali udruge iz svojih gradova/mjesta, a kupci su birali jedno od tri predložene udruge.

Šibenska udruga „Izvor ljubavi“ okuplja više od pedesetero djece s teškoćama učenja, pisanja i čitanja te njihovih roditelja i jedna je od najozbiljnijih i najaktivnijih udruga na području Šibensko – kninske županije u kojoj djeca dobivaju besplatne poduke iz niza predmeta, a stalno rade na edukaciji roditelja i lokalne zajednice. 

Iz kategorije: Vijesti