Datum objave: 22. Siječanj 2019

NA DANAŠNJI DAN: Šibenska policija konačno dobili nove ophodne bicikle

Diana Ferić
Diana Ferić

Šibenska policija nakon dugog očekivanja i nekoliko poništenih natječaja na koji se javilo više dobavljača, konačno je dobila nove ophodne bicikle.

Sada šibenska policija ima na raspolaganju 10 suvremenih bicikla koji će im omogućiti stalne i brze ophodnje po svim dijelovima grada. Uz to policija je dobila je najmoderniji motocikl s prikolicom pa će sada moći uredovati i u automobilskim slučajevima u čemu je do sada bila slabo učinkovita jer nije bila dobro opremljena. Kako se doznaje šibenska će policijska uprava ovih dana dobiti i posebno vozilo za prijevoz uhićenika kojeg puk zove Crna Marica. To znači da će se Šibenik konačno barem kada je o opremljenosti i motorizaciji redarstva moći smatrati velikim gradom.

Građanstvo Šibenika pozdravilo je modernizaciju i motorizaciju policije nadajući se boljem redu i miru koji su jako narušeni zato što je cijena vina na malo zbog pada prodaje vina na veliko uzrokovane ratom, tako niska da je su masovna opijanja i sve što uz to ide postala svakodnevne pojave, a enormno je više i pijanih vozača automobila, bicikla i zaprega.

Bilo je to na današnji dan 22. siječnja 1941. godine.
  

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3