Utorak, 22 Siječanj 2019 08:17

NA DANAŠNJI DAN: Šibenska policija konačno dobili nove ophodne bicikle

Napisala: 
NA DANAŠNJI DAN: Šibenska policija konačno dobili nove ophodne bicikle

Šibenska policija nakon dugog očekivanja i nekoliko poništenih natječaja na koji se javilo više dobavljača, konačno je dobila nove ophodne bicikle.

Sada šibenska policija ima na raspolaganju 10 suvremenih bicikla koji će im omogućiti stalne i brze ophodnje po svim dijelovima grada. Uz to policija je dobila je najmoderniji motocikl s prikolicom pa će sada moći uredovati i u automobilskim slučajevima u čemu je do sada bila slabo učinkovita jer nije bila dobro opremljena. Kako se doznaje šibenska će policijska uprava ovih dana dobiti i posebno vozilo za prijevoz uhićenika kojeg puk zove Crna Marica. To znači da će se Šibenik konačno barem kada je o opremljenosti i motorizaciji redarstva moći smatrati velikim gradom.

Građanstvo Šibenika pozdravilo je modernizaciju i motorizaciju policije nadajući se boljem redu i miru koji su jako narušeni zato što je cijena vina na malo zbog pada prodaje vina na veliko uzrokovane ratom, tako niska da je su masovna opijanja i sve što uz to ide postala svakodnevne pojave, a enormno je više i pijanih vozača automobila, bicikla i zaprega.

Bilo je to na današnji dan 22. siječnja 1941. godine.
  

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!