Ponedjeljak, 10 Prosinac 2018 18:21

Zaposlenici Impol - TLM -a odlučili :Donacija od 7.500 kuna ide Centru "Šubićevac"

Napisala: 
Zaposlenici Impol - TLM -a odlučili :Donacija od 7.500 kuna ide  Centru "Šubićevac"

Uspješnu, 2018. poslovnu godinu Impol – TLM želi zaokružiti još jednim doprinosom lokalnoj zajednici u kojoj djeluje pa će Centru za odgoj i obrazovanje Šubićevac, za potrebe njihovih uspješnih radionica, donirati 7 500,00 kuna. Upravo taj Centar izabrali su, u anketi koja je među njima provedena, zaposlenici Impol – TLM–a. Bile su im ponuđene tri šibenske udruge koje posljednjih godina uspješno djeluju zadovoljavajući interese i potrebe svojih članova ili štićenika, a velikom većinom zaposlenici su izabrali da to bude Centar „Šubićevac“ koji brine o djeci i srednjoškolcima s teškoćama u razvoju.

„ Poznato je da je prosinac mjesec darivanja pa smo i mi na taj način htjeli obilježiti i u Šibeniku. Nismo željeli da odluku o tome kome ćemo dodijeliti donaciju donese sama uprava naše tvrtke već smo uključili u to sve naše zaposlenike. Oni najbolje znaju koje su potrebe zajednice u kojoj žive, a u uspješnom poslovnom i financijskom rezultatu naše tvrtke, koji nam te donacije omogućuju, sudjeluju i svi oni“, kaže Nina Potočnik, voditeljica Ureda za odnose s javnošću Impol grupe.

Ček na 7 500,00 kuna ravnateljici Centra za odgoj i obrazovanje „Šubićevac“ Branki Bego uručit će sutra, 11. prosinca Marijana Lažeta, direktorica Impol – TLM-a na božićno – novogodišnjem domjenku u hotelu Bellevue u Šibeniku koji počinje u 14 sati.

 

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!