Datum objave: 08. Prosinac 2018

Lijepoj Šibenčanki Marti Malenici prognoziraju uspjeh na World Top Model International natjecanju u Milanu

Diana Ferić
Diana Ferić

Šibenski model, Marta Malenica, predstavnica je Hrvatske na izboru World Top Model International 2018. koje će se održati u Milanu sutra, 9. prosinca.2018.

Zajedno s predstavnicama Makedonije, Crne Gore, BiH, Slovenije i Srbije a pod vodstvom Sandre Šerbec, vlasnice licence za tih 6 država već se nalazi na pripremama i s nestrpljenjem očekuju dan finala.

Marta, članica modne agencije Leona iz Šibenika, će se tako u Milanu natjecati s 50-tak modela iz cijelog svijeta, a sudeći po dosadašnjoj uspješnosti hrvatskih modela na tom natjecanju, u Hrvatskoj i rodnom Šibeniku je očekujemo s lentom. Naime, u zadnjih nekoliko godina predstavnice Hrvatske, pobjednice izbora World Top Model Croatia ostvarile su visoke plasmane na tom svjetskom natjecanju.(Dea Maretić –prva pratilja (2015.) i Lara Spajić-pobjednica WTM 2016.)
U Milanu, 09.12.2018. će se održati 28. izbor za World Top Model na kojem će se predstavnice 50-tak zemalja svijeta boriti za ugovor vrijedan 200.000€ koji se potpisuje s jednom od vodećih svjetskih, modnih agencija, Major Model Management, koja ima svoje podružnice u preko 20 svjetskih modnih metropola.

Vlasnica licence za Hrvatsku, Sandra Šerbec, izuzetno je zadovoljna i vrlo ponosna na dosadašnje uspjehe modela pod okriljem njene licence.

“Ovdje na pripremama u Milanu primjećujem da su sve djevojke izuzetno lijepe i samouvjerene i pokazuju visoku razinu manekenskog umijeća, vrlo su profesionalne pa će stručnom žiriju biti iznimno teško odabrati najbolju. U žiriju će biti Guido Dolci, vlasnik modne agencije MAJOR model management, predstavnici modnih agencija iz nekoliko zemalja svijeta, dizajneri i osobe iz modnog svijeta. Sam finalni izbor uvijek prate i scauti raznih modnih agencija iz Europe i Amerike. Tako da sve djevojke imaju se priliku predstaviti u najboljem izdanju i možda im se ukaže prilika i za rad u nekoj od tih agencija. Kao vlasnica licence za Hrvatsku i ostalih 5 država iz regije iskreno se nadam i priželjkujem veliki uspjeh za neke od modela pod mojom licencijom“, kazala je Sandra Šerbec, prenosimo iz Fenix - magazina.

 

                                                           

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3