Srijeda, 05 Prosinac 2018 15:50

Humanitarna događanja "Za našeg Hrvoja" nastavljaju se diljem Županije

Napisala: 
Humanitarna događanja "Za našeg Hrvoja" nastavljaju se diljem Županije

Veliko je srce naše mladosti što se potvrđuje i u humanitarnima akcijama za prikupljanje novčane pomoći za ozdravljenje nogometaša Hrvoja Dugopoljca koji je igrao u Malonogometnom klubu Rupe, a zadobio je teške ozlijede prošle godine u prometnoj nesreći.

Njegovi kolege i prijatelji organiziraju Humanitarni Božićni malonogometni turnir u Sportskom centru Mandalina pod nazivom „Za našeg Hrvoja“ koji će biti održan 10. prosinca. Po ekipi se plaća 200 kuna, a sav prihod će biti uplaćen za Hrvojevo liječenje. Do sada se prijavilo više od 80 ekipa.

Istodobno za Hrvoja će novac prikupljati i Dramska dječje radionice u Tribunju. Organizirali su humanitarnu priredbu koja će pod nazivom „Božićno srce za Hrvoja“ biti održana u prostorijama Kulturne udruge Tribunj u petak, 7. prosinca s početkom u 19 sati. Na priredbi će nastupit KUD sv. Nikola Tavalić iz Lišana, Dramska radionica Tribunj, Plesna grupa Kulturne udruge Tribunj i Dramska radionica Tisno. 

Hrvoje Dugopoljac teško je ozlijeđen u prometnoj nesreći, a diljem županije organiziraju se humanitarna događanja čiji je prihod namijenjen njegovom liječenju.
 

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!