Ponedjeljak, 26 Studeni 2018 10:26

Bankovna službenica i 77 - godišnja Šibenčanka osujetili plan Rumunja koji ju je pokušao opljačkati

Napisala: 
Bankovna službenica i 77 - godišnja Šibenčanka osujetili plan Rumunja koji ju je pokušao opljačkati

Policija je uhitila 23 – godišnjeg Rumunja koji je, predstavljajući se lažno kao prodavač posuđa po iznimno povoljnoj cijeni, prevario i pokrao 77 – godišnju Šibenčanku, ali mu je ona, uz pomoć bankovne službenice, doskočila.
„Osumnjičeni je 22.studenog u prijepodnevnim satima u Šibeniku, lažno se predstavljajući oštećenoj kao predstavnik švicarske tvrtke koja se bavi prodajom posuđa, oštećenoj ponudio set posuđa za nekoliko EUR-a. Nakon što je posuđe donio u njezin stan morala mu je dati 50 kanadskih dolara. Uzeo joj je i zlatni nakit i tražio da mu plati još 3000 kuna. Budući da oštećena nije imala više novca u stanu predložio joj je da je odveze u banku radi podizanja novca. Po dolasku u banku osumnjičena je zatražila pomoć djelatnice banke, koja je o ovom događaju obavijestila policiju i počinitelj je uhićen“, kazala nam je Marica kosor, glasnogovornica Pu šibensko – kninske.
Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko – kninske.

  

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!