Utorak, 30 Listopad 2018 16:27

Vitalna Mila Kovač u Cvjetnom domu proslavila danas 100. rođendan

Napisala: 
Vitalna Mila Kovač u Cvjetnom domu proslavila danas 100. rođendan

Doživjeti stotu, staru pjesmu Bijelog dugmeta mogla je danas zapjevati najstarija stanovnica Doma za starije i nemoćne osobe „Cvjetni dom“ Šibenik Mila Kovač koja je proslavila stoti rođendan,a rođendanskom slavlju pridružilo se i još 60 korisnika koji su rođeni u listopadu.

Uz slavljenike i njihove obitelji, slavlju su prisustvovali ravnatelj „Cvjetnog doma“ Tomislav Ninić, pročelnik upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb Šibensko-kninske županije Nikola Mihaljević, zamjenik gradonačelnika Grada Šibenika Paško Rakić, a po završetku slavlja veseloj družini pridružio se i župan Goran Pauk koji je vitalnoj stogodišnjakinji Mili čestitao rođendan i zaželio dobro zdravlje.

Ta vitalna. Vesela starica je okupljenima kazala kako nije ni svjesna toga koliko ima godina.

Uz tortu, cvijeće i čestitke gospođi Mili i ostalim slavljenicima slavlje je glazbom uveličao i harmonikaš Svetin Prgin.

Gospođa Mila rođena je 30. listopada 1918. godine na otoku Ižu pred sam kraj Prvog svjetskog rata, a u Šibenik ju je dovela ljubav. Svog je pokojnog muža upoznala tijekom Drugog svjetskog rata u partizanima.
 

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!