Datum objave: 26. Listopad 2018

Počele pripreme za Adventuru 2018: Objavljen natječaj za najam kućica u đardinu i na Trgiću

Diana Ferić
Diana Ferić

Grad Šibenik i Turistička zajednica Grada Šibenika pozivaju sve zainteresirane fizičke i pravne osobe da se odazovu na poziv za najam kućica u sklopu Adventure, koja će započeti 6. prosinca 2018., a potrajat će do 1. siječnja 2019. godine.

Omiljeno šibensko adventsko okupljalište u đardinu ove godine dobiva pojačanje s novom lokacijom u staroj gradskoj jezgri. Tako će Adventure započeti 6. prosinca u perivoju Roberta Visianija, a tjedan iza, 14. prosinca zakazano je otvorenje Trgića, odnosno trga ispred hostela Indigo i kafića Rebus, u Ulici Jurja Barakovića.

Broj ugostiteljskih kućica u perivoju Roberta Visianija, zbog alternativnog ulaza u park, bit će smanjen s prošlogodišnjih 11 na 10, ali će se dodati dvije ugostiteljske kućice na Trgiću, u sklopu ponude na novoj adventskoj lokaciji.

Svi zainteresirani ponuditelji dužni su svoju ponudu s prihvaćenim Općim uvjetima o organizaciji Adventure 2018., zajedno s traženom dokumentacijom dostaviti na adresu Turističke zajednice Grada Šibenika, najkasnije do 9. studenog 2018. godine

Svi detalji Javnog poziva, kao i popis potrebne dokumentacije dostupni su na linku http://sibenik-tourism.hr/hr/?option=com_content&view=article&id=673:advent-2018&catid=22:aktualnosti

Javni poziv za trgovačku djelatnost bit će objavljen 5. studenoga, a sajmeni dio, odnosno Adventurin Sajmić, ove se godine seli na trg ispred crkve sv. Frane. Aktivno se podupire rad malih obrtnika, kućnih radinosti i udruga, pa se, kao i prošle godine, kućice namijenjene trgovačkoj djelatnosti neće naplaćivati, a selekcija će biti izvršena na temelju pristiglih ponuda.

Podsjetimo, prošle je godine za najam kućica u perivoju Roberta Visianija vladao golem interes kada je na javni poziv pristiglo rekordnih 40 prijava, a tko će biti najbolji ovogodišnji ponuditelji proizvoda i usluga, na još uvijek jedinom plastic-free adventskom sajmu u Hrvatskoj, saznat ćemo najkasnije do 16. studenoga 2018. godine.
 

Iz kategorije: Vijesti