Nedjelja, 21 Listopad 2018 12:41

Hrvatski brodograditelji izabrali:Terra Nauta 28 najbolji je hrvatski brod ove godine

Napisala: 
Hrvatski brodograditelji izabrali:Terra Nauta 28 najbolji je hrvatski brod ove godine

Svake godine svjetska nautička industrija predstavlja na stotine novih i unaprijeđenih brodova. Redakcija nautičkog portala nauCAT (http://www.naucat.com), iz tog razloga svake godine organizira izbor najboljih brodova prisutnih na hrvatskom tržištu.
Kao i u proteklih petnaest godina, svjetska nautička industrija prepoznala je pokušaj nauCAT-a u rangiranju najboljih i direktno sudjelovala u odabiru. Za ovu nautičku sezonu, nominirano je 34 modela brodova, podjeljenih u 3 kategorije i 6 grupa (vidi NOMINACIJE).
Specifičnost ovog izbora je što konačnu odluku o najboljima donose isključivo sami brodograditelji, dakle struka direktno involvirana u njihov razvoj i izgradnju, što cijelom izboru daje posebanu težinu. Pravo na glasanje imali su svi proizvođači brodova čiji se brodovi prodaju na hrvatskom tržištu, bez obzira da li su imali nominirani brod za ovogodišnji izbor ili ne. Na taj je način sam izbor dobio potrebnu pažnju svjetskih nautičkih medija i javnosti. Redakcija portala nauCAT ni na koji način nije sudjelovala u glasanju, već je samo zbrajala rezultate.


POBJEDNICI PO GRUPAMA:
KATEGORIJA I:
MOTORNI BROD do 29 STOPA
Jeanneau Cap Camarat 9WA
MOTORNI BROD do 40 STOPA
Marex 310 Sun Cruiser
MOTORNI BROD od 40 STOPA
Linssen Grand Sturdy 40.0

KATEGORIJA II:
JEDRILICE do 36 STOPA
Hanse 348
JEDRILICE iznad 36 STOPA
Nautor ClubSwan 50
KATEGORIJA III:
HR BRODOVI
Terra Nauta 28

 

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!