Četvrtak, 27 Rujan 2018 12:23

Šibenski hitmejkeri Šarac i Bilić autori su himne šibenske gimnazije, a snimljen je i spot

Napisala: 
Šibenski hitmejkeri Šarac i Bilić autori su himne šibenske gimnazije, a snimljen je i spot

Šibenska gimnazija Antuna Vrančića dobila je svoju himnu autori koje su šibenski hitmejkeri Dušan Šarac i Frane Bilić,a pjevaj je klapa Gimnazijalke. Sinoć je predstavljen javnosti spot s tom pjesmom koji je napravio Željko Petreš tako da je sve stopostotni šibenski proizvod kojim se i Gimnazija i Šibenik mogu podičiti.
„Dugo sam razmišljao o školskoj himne. Okupio sam profesorice hrvatskog jezika sa kako bi motivirale nadarene učenike da napišu riječi himne, ali je odazov bio loš. Obratio sam se potom Biliću i Šarcu, koji su ideju objeručke prihvatili i ovim putem im se iskreno zahvaljujem na odlično odrađenom poslu“, kaže je ravnatelj šibenske gimnazije Josip Paić.
Redatelj spota Željko Petreš ističe kako u spotu nema bazena, kupaćih kostima, Ferrarija ili tropskih plaža, kao u mnogim estradnim uradcima, ali zato ima nekoliko šarmantnih cura i fantastičnih kadrova Šibenika.

FOTO:Šibenik In ( Paola S.)

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!