Datum objave: 13. Kolovoz 2018

VRIJEME:Sunčano i toplo i naredna tri dana,ali uz manje nestabilnosti i pljuskove

Diana Ferić
Diana Ferić

U većini predjela u Dalmaciji danas će biti suho i sunčano, a u Zagori uz mogućnost slabog pljuska mjestimice u popodnevnim satima. Danju će na moru puhati slab jugozapadnjak. Minimalne jutarnje temperature zraka od 18 ponegdje u Zagori do 26°C ponegdje uz obalu i na otocima. Najviše dnevne temperature od 31 do 35°C.

U utorak će se nastaviti ljetno vrijeme, ali će atmosfera biti malo nestabilnija u odnosu na prethodne dane. Uz dosta sunčanog vremena, povremeno će biti povećanog razvoja oblaka uz mogućnost slabih pljuskova i grmljavine. Najviše pljuskova će biti na sjeveru Dalmacije, a najmanje na jugu. Na moru će zapuhati slabo jugo, ali će prestati prema večeri kada će zapuhati slaba do umjerena bura i tramontana. Bit će neznatno svježije s najvišim dnevnim temperaturama od 28 do 33°C.

U srijedu pretežno sunčano, povremeno uz malu do umjerenu naoblaku. U većini predjela suho, uglavnom su u Zagori i na jugu Dalmacije mogući slabi pljuskovi. Noću tiho ili burin, danju će puhati slab maestral. Najviše dnevne temperature većinom od 29 do 33°C.
 

Iz kategorije: Vijesti