Datum objave: 09. Kolovoz 2018

Ekipa Šubićevca izborila na Banju finale City Gamesa, pogledajte kako je bilo

Ekipa Šubićevca izborila na Banju finale City Gamesa, pogledajte kako je bilo
Diana Ferić
Diana Ferić

City Games karavana stigla je i u Krešimirov grad. Šibenik je na plaži Banj ugostio druge ovogodišnje kvalifikacije u kojima se nadmetalo pet ekipa pristiglih iz Crnice, Šubićevca, Raslina i Zlarina. U opuštenoj i veseloj atmosferi najuspješniji su bili momci i djevojke iz ekipe „Šubićevac“ koji su ovo natjecanje iskoristili kao posljednji trening pred finale u Viru.

 

Zbog specifičnosti lokacije i sigurnosti natjecatelja ponovo se nije održala igra „Leteći vaterpolo“, ali zato su gledatelji po prvi puta ove sezone imali priliku gledati nadmetanje u igri „Ribarske kašete“. Iako taj dio grada nije izravno na moru, najspretniji sa kašetama i ribama bili su momci i djevojke sa Šubićevca. Iskustvo iz prijašnjih natjecanja Šubićevcu pomaže kod igara „Spašavanje turistkinje“ i „Mošarka“ u kojima ostvaruju najbrža vremena i na svoj konto upisuju maksimalni broj bodova. Njihovi glavni konkurenti, ekipa Crnice, neznatno zaostaju za liderima u svim igrama osim u dvije najatraktivnije. Najbolje vrijeme Crnica ostvaruje u utrci magaraca, igri koja tradicionalno navuče osmijeh na lice gledatelja i natjecatelja. Osim u utrci magaraca, epska borba vodila se u finalu potezanja konopa. Nakon više od minute potezanja, središte konopa odlazi na stranu Crnice koja kući zasluženo odlazi sa srebrom oko vrata.

 

 

"Moramo spomenuti i odlično raspoložene ekipe sa Zlarina i Rasline. Iako su im rezultati u igrama bili ponešto slabiji u odnosu na lidere, to ih nije pokolebalo u namjeri da dobro zabave sebe i svih oko sebe. Pozitivnom atmosferom koju su širili oko sebe zaslužili su sve simpatije publike i bučan pljesak nakon svake igre", priopćili su organizatori.
 

Iz kategorije: Vijesti