Utorak, 17 Srpanj 2018 09:01

Pronađeno mrtvo tijelo muškarca koji je sinoć u neveri upao u more s ribarice kod Krapnja

Napisala: 
Pronađeno mrtvo tijelo muškarca koji je sinoć u neveri upao u more s ribarice kod Krapnja

Četrdesetdevetogodišnji ribar, prema neslužbenim minformacijama Pirovčanin,  koji je sinoć pao u more s ribarice koja je kod Krapnja doživjela havariju pronađen je rano jutros mrtav u moru pokraj Žaborića, potvrdili su u PU šibensko – kninskoj.

"Sinoć, 16.srpnja oko 23.30 sati je zaprimljena dojava u Postaji pomorske policije Šibenik od Nacionalnog centra za traganje i spašavanje na moru Rijeka da je kod otoka Krapnja s ribarice murterskih registracijskih oznaka u more upao član posade, a u traganje su uz Lučku kapetaniju Šibenik uključilo i plovilo policije i građani.
Oko 3.05 sati kod mjesta Žaborić u moru je po dojavi građana pronađeno mrtvo tijelo za koje je naknadno utvrđeno da se radi o stradalom 49-godišnjaku s navedene ribarice", kažu u policiji.
 

 

Dojavu da je muškarac pao u more s ribarskog broda Centar 112 dobio je sinoć oko 23.20 minuta i odmah je organizirana potraga. Za njim su tragale četiri kočarice, policijski brod i brod šibenske Lučke kapetanije.
 

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!