Nedjelja, 15 Srpanj 2018 12:21

Slavimo:Umjetnica Branka Grubić slika u čast hrvatske reprezentacije,Primoštenci obukli Gospu u kockice...

Napisala: 
Slavimo:Umjetnica Branka Grubić slika u čast hrvatske reprezentacije,Primoštenci obukli Gospu u kockice...

Šibenik jutros, uoči finala na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji koji se igra između Hrvatske i Francuske, nije osvanuo ukrašen hrvatskim zastavicama kao primjerice Split. Grad je uglavnom pust, ne osjeća se još navijački naboj, ali mnogi Šibenčani i ostali žitelji Šibensko – kninske županije na svoj način izražavaju potporu hrvatskoj reprezentaciji na društvenim mrežama,a šibenska umjetnica čije slike krase prostore u najmanje 14 zemalja svijeta Branka Grubić  napravila je sliku u čast hrvatske reprezentacije.

Šibenčanka Zrinka Krstačić Chalamont koja živi u Francuskoj obukla je i svog psa u hrvatski dres, navijači iz svih krajeva Županije stižu u Moskvu na utakmicu s transparentima svojim mjesta, primjerice Jezerani. Od jutro se  slavi  u Primoštenu na čijim je internetskim stranicama postavljen kip gospe od Loreta „obučen“ u kockice i tako redom ...
 

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!