Datum objave: 14. Srpanj 2018

TURISTIČKA TOP DESTINACIJA – Selo Podumci, zaseok Maretići, općina Unešić!

Diana Ferić
Diana Ferić

Selo Podumci i njegov zaseok Maretići u općini Unešić, jedna su od trenutno najatraktivnijih turističkih top destinacija zahvaljujući razvoju turističkog poduzetništva u skrovitom dijelu Šibensko – kninske županije čiju su ljepotu, privlačnost i atraktivnost odmah prepoznali turisti koji traže i cijene odmor u miru i tišini autentičnog ruralnog ambijenta uz puni komfor sve njegove blagodati, a uz to uživaju i obilju darova prirode.

Danas u općini Unešić postoji desetak turističkih kuća za odmor koje nude sve što se poželjeti može – udoban smještaj, bazene, sauna jacuzzi, vrtove s povrćem kojeg se može slobodno brati, obilje prostora za djecu, skrb za kućne ljubimce te uz to još i konobu, komin, gradele, domaće specijalitete pa čak i magareće mlijeko.

Začetnik turizma u Zagori je Ive Maretić, koji je svoju kuću u zaseoku Maretići sela Podumci, pretvorio u kuću za odmor. Nije bilo malo onih koji su na njegov poduzetnički pothvat gledali sa skepsom, ali... pogriješili su.

Kuća za odmor Ive Maretića bila je pun pogodak. Iako je skrivenu među vinogradima, maslinicima, koštelima i bajamima, a k tome i udaljena od glavnih prometnica, turisti su je pronašli i njom su oduševljeni.

Na našim se slikama vidi i zašto.
 

Iz kategorije: Vijesti