Datum objave: 28. Lipanj 2018

Pijani 33 - godišnjak razbio stakla na autu zbog Hajdukovih obilježja,a prijatelj mu napao policajce

Diana Ferić
Diana Ferić

Pijani 33 – godišnjak je u utorak, 26. lipnja oko 16 sati u Šibeniku, kod tzv. Plavog nebodera ničim izazvan, najprije je oštetio automobil Peugeot u vlasništvu 44-godišnjaka iz Šibenika, a nakon toga je njegov 44 – godišnji prijatelj napao policajca koji je intervenirao. Očevidci kažu da je 33 – godišnjak razbio staklo na automobilu jer su u njemu bila obilježja „Hajduka“.

 

„Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni 33-godišnjak 26. lipnja oko 16,15 sati u Šibeniku, u alkoholiziranom stanju ničim izazvan, 44-godišnjaku oštetio osobni automobil Peugeot, šibenskih registracijskih oznaka, pri čemu je nastala šteta oko 7.000 kuna. Tijekom postupanja policijskih službenika, koje su pozvali prolaznici, prema osumnjičenom 33-godišnjaku, osumnjičeni 44-godišnjak je uporabom sile spriječio policijskog službenika u obavljanju službene radnje koja je u okviru njegove ovlasti“, kaže Marica Kosor, glasnogovornica PU šibensko – kninske.

 

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni 44-godišnjak je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave, a protiv osumnjičenog 33-godišnjaka će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

 

Iz kategorije: Vijesti