Petak, 01 Lipanj 2018 10:51

Dva razbojništva u dva dana u Šibeniku, policija zbog istrage ne daje detalje

Napisala: 
Dva razbojništva u dva dana u Šibeniku, policija zbog istrage ne daje detalje

Dva razbojništva dogodila su se proteklog vikenda na šibenskom području. U večernjim satima 30. svibnja u Šibeniku je nepoznati počinitelj, uz ozbiljnu prijetnju 31-godišnjoj zaposlenici mjesne tvrtke, ukrao novac. Policija ne navodi iznos.
Sinoć, 31. svibnja oko 23 sata sati u Šibeniku je nepoznati počinitelj, uz ozbiljnu prijetnju 48-godišnjem zaposleniku zagrebačke tvrtke, pokušao ukrasti novac, ali mu to nije uspjelo.

 

U interesu kriminalističkog istraživanja koje je u tijeku, policija ne otkriva detalje načina izvršenja tih kaznenih djela pa tako ne izvještavaju ni o tome je li u razbojništvima korišteno oružje.

 

U akciji su i kradljivci na meti kojih su turisti. U noći 24./25. svibnja u Šibeniku je nepoznati počinitelj 37-godišnjoj slovenskoj državljanki ukrao mobitel vrijedan nekoliko tisuća kuna, a u noći s petka na subotu, 29/30. svibnja u turističkom naselju Solaris ukradena su tri bicikla. Ukupna nastala šteta je procijenjena na nekoliko desetaka tisuća kuna.
 

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!