Datum objave: 31. Svibanj 2018

Dalmare od 1. do 15. lipnja slavi rođendan, dolazi i Maja Šuput

Diana Ferić
Diana Ferić

U povodu svog rođendana, centar najboljeg shoppinga i zabave, Dalmare, priprema slavlje koje će trajati od 1. do 15. lipnja. Velika nagradna igra, kolo sreće, dječje radionice, koncert Maje Šuput i vatromet samo su neka od iznenađenja koja vas očekuju...

Kada si tinejdžer, rođendane očekuješ s nestrpljenjem, pa se tako i shopping centar Dalmare dugo spremao za svojih velikih 14! A da to doista bude party za pamćenje, pred vama su dvotjedna fešta i nezaboravna zabava koja će kulminirati 15. lipnja glazbenim vatrometom – koncertom Maje Šuput.

Krenimo od početka – velikom rođendanskom nagradnom igrom. Od 1. do 14. lipnja Dalmare ekipa poručuje: račun nam donesi i nagradu kući odnesi! Dovoljno je sačuvati račun od minimalno 100 kuna iz trgovina Dalmare centra, ispuniti kupon koji će se nalaziti na blagajni trgovine te ga pričvrstiti s računima i ubaciti u nagradnu kutiju koja će biti izložena na središnjem trgu Dalmarea. I ne zaboravite prilikom kupnje sačuvati originalni račun jer ćete ga kao sretni dobitnik trebati pokazati. A da sve to vrijedi truda, dovoljno govore odlične nagrade: 10.000 kuna iz Pevec trgovine, 5000 kuna iz Pevec trgovine, 3000 kuna iz trgovina Dalmare centra te čak sedam utješnih nagrada u vrijednosti 500 kuna. Strpljivo očekujte izvlačenje koje će biti 15. 6. u 19 sati.

„To nije sve, jer vas 15. lipnja očekuje kolo sreće koje će se vrtjeti do 17 sati. Nemojte propustiti ovu super ponudu, već zaigrajte i osvojite Samsung televizor, usisavač, NutriBullet, aparat za kavu i mnoge druge vrijedne nagrade. Ne propustite ovu priliku i dođite s nama proslaviti veliki rođendan“, poručuju iz Dalmare centra.
 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3