Utorak, 22 Svibanj 2018 06:14

NU COMMENT - Hrvatske jagode crvene se od sramote, a ne od sunca

Napisala: 
NU COMMENT - Hrvatske jagode crvene se od sramote, a ne od sunca

Zato što Hrvatska masovno uvozi jagode hrvatski proizvođači moraju svoje domaće jagode dijeliti besplatno ili davati ih prascima da ne propadnu.

Afera "Agrokor" čini se čak i nevažnom u usporedbi s veličinom bizarnosti i okrutnošću svehrvatskog samoubojstva iz zasjede koje se ukazuje kroz vijest koja glasi: Hrvatski uzgajivači dijele plodove svojih truda besplatno jer ih ne mogu prodati zbog velikog uvoza jagoda u Hrvatsku.

Neki tužni uzgajivači tog slasnog veselog i mirisnog voća nude svakome tko hoće da u njihovom jagodnjaku ubere jagoda koliko god želi po pet kuna za kilogram. Drugi još tužniji pokušavaju prosvjedovati pored trgovačkih lanaca koji ne žele prodavati hrvatske jagode. Namjera im je da besplatnim jagodama onemoguće prodaju uvoznih i tako kazne odnosno ukažu na postojanje hrvatskih jagoda.

NU COMENT: Hrvatske jagode nisu crvene od sunca nego od sramote, a od uvoznih se razlikuju po tome što su i najslađe gorke da gorče ne mogu biti.  

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!