Datum objave: 23. Travanj 2018

Mladi u Šibeniku mogu postati financijski pismeniji uz poznatog Tonija Miluna

Diana Ferić
Diana Ferić

Poznati hrvatski predavač matematike i statistike Toni Milun podučavat će u Šibeniku mlade financijskoj pismenosti na besplatnoj radionici koju organizira Šibenska udruga mladih (ŠUM). Radionica će se održati u Gradskoj knjižnici Juraj Šižgorić u petak, 27. travnja od 17 do 19 sati i u subotu, 28. travnja od 10 do 12.

„Pozivamo sve zainteresirane da posjete radionicu i nauče ponešto o kreditiranju, ulaganju i štednji te odgovornom vođenju kućnih financija „, poručuju organizatori.
Radionica je organizirana u sklopu trogodišnjeg programa Klub mladih ENTER koji ŠUM provodi u partnerstvu s organizacijom Mladi u EU i Gradom Šibenikom, a financira se iz državnog proračuna.

 

Toni Milun je predavač matematike i statistike na Visokom učilištu Algebri, a vodi i emisiju Financijalac na HTV –u u kojoj gledateljima pokušati približiti manje poznate pojmove iz svijeta financija i ekonomije.


Trenutno pohađa doktorski studij iz Poslovne ekonomije na Ekonomskom fakultetu u Rijeci. 2011. godine pokrenuo je obrazovni portal www.tonimilun.com, s više od 2000 besplatnih videolekcija iz matematike za što je dobio nagradu “Ponos Hrvatske”

Iz kategorije: Vijesti