Srijeda, 18 Travanj 2018 11:46

Policija procesuirala još četvoricu Šibenčana koji su sudjelovali u subotnjoj tučnjavi

Napisala: 
Policija procesuirala još četvoricu Šibenčana koji su sudjelovali u subotnjoj tučnjavi

Još četiri navijača s područja Šibenika policija je osumnjičila za sudjelovanje u tučnjavi ili napadu na gledatelje ili druge osobe vezano za tučnjavu koja je među navijačima Šibenika i Zadra izbila u prošlu subotu u Šibeniku

„U Odjelu Općeg kriminaliteta Službe kriminalističke policije je, do sada, dovršeno kriminalističko istraživanje i nad još četiri osobe u dobi od 21 do 39 godina s područja Šibenika. Osumnjičeni su se 14. travnja oko 13.10 sati u Šibeniku, s ranije prijavljenim, sudjelovali u tučnjavi, kojom prilikom nisu imali navijačka obilježja. U ovom sukobu je ozlijeđeno 10 sudionika sukoba, od kojih dvoje teže, a njih osam je lakše ozlijeđeno“, kaže Marica Kosor, glasnogovornica PU šibensko – kninske.


Svi osumnjičeni su, uz kaznenu prijavu, predani pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave, a kriminalističko istraživanje na okolnosti ovog međusobnog fizičkog sukoba se nastavlja.

FOTO:Šibenik IN
 

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!