Datum objave: 06. Travanj 2018

Nakon brojnih uhljeba i kraljeva uhljebljivanja dobili smo i Uhljeblog

Diana Ferić
Diana Ferić

Duje Bonacci koji je u veljači medijima priznao da mjesecima kao viši stručni suradnik u Upravi za visoko obrazovanje ne radi ništa, a prima 11.000 kuna bruto plaće, na Facebooku je pokrenuo blog pod nazivom "Uhljeblog", piše Index.hr.

U opisu Facebook stranice stoji: "Javna uprava u Hrvatskoj mora biti kvalitetan servis na usluzi građanima. Ovdje saznajte zašto to sada nije tako - i što napraviti da se to promijeni".
Bonacci je dosad objavio dva bloga, jedan pod nazivom "Što bi Ministarstvo znanosti i obrazovanja trebalo biti – a to sada nije" i drugi pod nazivom "Kako je ministrica Divjak ‘ubila’ ključni analitički alat Ministarstva – i što treba napraviti da taj propust popravi", u kojima analizira poteze ministrice Blaženke Divjak.

Objavio je i snimku svog gostovanja u emisiji Otvoreno na HRT-u, uz status: "Gostujući prije koji tjedan kao "deklarirani uhljeb" u emisiji "Otvoreno" HTV-a ukazao sam na jedan bizarni ali svakodnevni primjer iz prakse nefunkcioniranja državne uprave, konkretnije u Ministarstvu znanosti i obrazovanja".


 

Iz kategorije: Vijesti