Datum objave: 05. Travanj 2018

Policija se opravdava: Kazne za parkiranje ugostiteljima su napisane zbog brojnih poziva građana

Diana Ferić
Diana Ferić

Policija je zbog nepropisnog parkiranja na Uskrsni ponedjeljak na šibenskoj rivi, kaznivši šibenske ugostitelje koji su svojim dostavnim vozilima dopremili hranu i opremu za Uskrsni doručak koji su poklonili Šibenčanima i turistima, postupala isključivo i jedino na temelju više poziva građana, putem 192 i 112, zbog, kako su prijavljivali, gužve na obali, uslijed čega je na tom dijelu blokiran promet, stoji u odgovoru koji smo dobili iz Policijske uprave šibensko kninske.

 

„Slijedom tih poziva policijski službenici izašli na mjesto događaja te su, temeljem tamo postavljenog prometnog znaka zabrane parkiranja, svi oni koji su zatečeni u prekršaju sankcionirani. Napominjemo da, da nam tom prilikom nije bila namjera na bilo koji način omesti odvijanje Uskrsnog doručka već smo tom prilikom postupali profesionalno s jedinim ciljem da se omogući nesmetano odvijanje prometa“, kaže Marica Kosor, glasnogovornica PU šibensko – kninske.

 

Pitanje hoće li, nakon što m se utvrdilo zašto su ugostitelji parkirali automobile na nedopušteno mjesto kazne biti povučene ostalo je bez odgovora.
 

Iz kategorije: Vijesti