Datum objave: 26. Ožujak 2018

Nestalog mladića u Visovačkoj jezeru danas će tražiti pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova i sonarom

Diana Ferić
Diana Ferić

Nastavljena je jutros intenzivne potraga za maloljetnikom nestalim 24. ožujka u popodnevnim satima u blizini otoka Visovca.

U potragu su i danas uključeni policijski službenici kriminalističke, temeljne policije i brod pomorske policije, priopćila je PU šibensko. Visovačko jezero pretražuju ronioci Specijalne policije Split, pripadnici HGSS i to njihovi ronioci i terenski djelatnici, pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Dubravice te djelatnici Nacionalnog parka sa svojim brodom,

 

Tijekom dana, oko 11 sati u potragu sonarom uključit će se pripadnici Ministarstva obrane i djelatnici privatne tvrtke iz Splita.
S obzirom da šibenska policija koordinira rad svih službi na terenu, za svako sudjelovanje u potrazi nužno se obratiti policijskim službenicima, radi koordinacije pri potrazi na terenu, mističe Marica Kosor, glasnogovornica PU šibensko – kninske.

Mladić je nestao u subotu poslijepodne kada se uslijed vožnje Visovačkim jezerom prevrnuo čamac u kojem je bio s još trojicom kolega. Nakon neuspjelog pokušaja da mu pomognu, jer je bio loš, plivač, oni su uspjeli doplivati do otočića Visovca, a on je ostao pokraj čamca.

 

Iz kategorije: Vijesti