Petak, 23 Ožujak 2018 06:13

O YEAH! - Večeras u Zadru vrhunski vokalist i instrumentalist Tomislav Šanić iz Šibenika!

Napisala: 
O YEAH! - Večeras u Zadru vrhunski vokalist i instrumentalist Tomislav Šanić iz Šibenika!

Nakon Marka Škugora koji je napunio koncertnu dvoranu "Vatroslav Lisinski" u Zagrebu, stepenicama slave uspinje se i Tomislav Šanić, šibenski pjevač i glazbenik iz rockerskog miljea.


Šanić večeras gostuje u Zadru, u tamošnjem Q baru, a zdarski mediji već danima najavljuju njegov nastup kao prvorazredni glazbeni događaj. Pri tome se naglašava da u Zadar dolazi vrhunski vokalist i instrumentalist iz Šibenika.


Zadrani, ali ne samo oni, prepoznali su Tomislava kao jednog od najboljih mladih rock vokala u Dalmaciji. Kao ključni argument njegove kvalitete i glazbene karizme navodi se nagrada za najboljeg debitanta na šibenskim Večerima dalmatinske šansone.


Šanić će večeras u Q baru održati unplugged koncert tijekom kojeg će na svoj način interpretirati najbolje pjesme iz najboljih dana EKV-a, Dina Dvornika, Haustora, Laufera, Majki, Queena, Davida Bowiea, Led Zeppelina, The Policea, Seala, Pearl Jama, Nirvane, Bob Marleya, U2-a i Massive Attacka
Koncert počinje u 23 sata.

Foto: E-Zadar i mOK.hr
 

Objavljeno u Vijesti

Video sadržaj

Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!