Datum objave: 20. Veljača 2018

MARKO ŠKUGOR: Šibeniče budi ponosan evo Vice i Miše u jednom tilu!

Diana Ferić
Diana Ferić

Šibenski Vice i Mišo u jednom tilu, hrvatski tenor Marko Škugor slavi svoj uspjeh samostalnim koncertom u dvorani "Vatroslav Lisinski" i velikom turnejom po Sloveniji!

Mislili su neki da Šibenik u pismi više nema što reći, ali varaju se… Opet zvoni šibenske pisma jer, budi ponosan Šibeniče, ovo ti tvog Vice i Miše u jednom tilu, a ime mu je Marko Škugor.

Ljepota glasa i iskrene emocije kakve samo Šibenčani znaju otpjevati dovele su ga do zasluženog uspjeha kojeg će potvrditi prvim velikim samostalnim koncertom i to u hrvatskoj metropoli, u prestižnoj koncertnoj dvorani "Vatroslav Lisinski". Koncert je zakazan za 4. ožujka, a već se traži karta više. Gosti su mu ni manje ni više, a i ne treba mu nitko više, Četiri tenora. Točnije rečeno tri tenora Đani Stipaničev, Vladimir Garić, Marko Pecotić + Marko Škugor.


Na koncertu "Samo s tobom sam upoznao ljubav" Marka će pratiti njegov band i gudački orkestar "Allegro". Osim svojih pjesama kojih ima više nego dovoljno za veliki samostalni koncert Marko će izvesti i niz velikih svjetskih hitova.

Markov uspjeh vidljiv je i mjerljiv. Njegove pjesme na youtube servisu već su odavno premašile milijun pregledavanja, a njegov duet s legendarnim Oliverom Dragojevićem premašio je tri milijuna pregledavanja.

Nakon samostalnog koncerta u dvorani "Vatroslav Lisinski" Marko Kreće na veliku turneju po Sloveniji gdje će nastupiti u najvećim i najprestižnijim dvoranama. U Sloveniji vlada veliko zanimanje za tog šibenskog pjevača i hrvaškog tenora, pa su primjerice za koncert u Ljubljani koji je najavljen za sredinu svibnja, ulaznice već u prodaji.

Da je Marko sazrio kao pjevač i još više kao umjetnik svjedoče njegove superiorne pobjede na Splitskom festivalu i Večerima dalmatinske šansone, a još više njegova maestralna obrada hita Andrea Boccelija "Perfect":

 

 

Video

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3