Datum objave: 17. Veljača 2018

Šibenski Lionsi i Luce u akciji:OŠ Fausta Vrančića donirali opremu vrijednu 13 000 kuna

Diana Ferić
Diana Ferić

Tehničku opremu vrijednu 13 000 kuna opremu za provođenje nastave i izvanškolskih aktivnosti - zvučnike, mikrofone, miksete i projektore donirali su jučer Lions klubovi "Luca" i "Šibenik" Osnovnoj školi Fausta Vrančića. Kupili su je novcem koji su prikupili organiziranjem brojnih humanitarnih akcija.

Lions klubovi više od 15 godina svojim humanitarnim radom kroz razne akcije pomaže potrebite pojedince, udruge i ustanove u svojoj zajednici. Ove godine odlučili smo pomoći učenicima i profesorima škole "Faust Vrančić" nabavkom tehničke opreme za potrebe održavanja nastave i školskih programa. Ovo je druga ovogodišnja akcija. Prva je održana u sklopu manifestacije "Latinsko idro" kada smo prikupljali sredstva za novi vrtić i jaslice u Murteru. Treća nas tek čeka. Namjera nam je osigurati sredstava za kupnju ljuljačke za djecu u invalidskim kolicima koja će biti smještena na jednom od dječjih igrališta u gradu, kaže Nera Gojanović-Kljajić, predsjednica Lions kluba "Luca".
Zadovoljstvo time što su supjeli prikupiti novac za tu vrijednu donaciju izrazio je i Ivan Soža, predsjednik Lions kluba Šibenik.

Na donaciji je, u ime svojih kolega i učenika, zahvalila prof. Snježana Ćaleta, ravnateljica OŠ "Fausta Vrančića" naglasivši da će nova oprema biti od višestruke koristi u odvijanju tehnološki sve zahtjevnijeg nastavnog procesa, ali i izvanškolskih aktivnosti a osobito glazbenog odgoja.

 

Iz kategorije: Vijesti