Utorak, 13 Veljača 2018 09:54

Policija pronašla krivca: Zapalio Skipperov štekat zbog ranijeg neporazuma oko naplate pića

Napisala: 
Policija pronašla krivca: Zapalio Skipperov štekat zbog ranijeg neporazuma oko naplate pića

Policija je uhitila 34 – godišnjaka kojeg su osumnjičili da je u nedjelju oko 3 sata zapalio štekat kafića Skipper u Docu u Šibeniku, a kao razlog naveo je nesporazum oko naplate pića.

Osumnjičili su ga za dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom na štetu 54-godišnjaka i oštećenje i nedozvoljeni izvoz kulturnog dobra.

„Osumnjičeni je najprije na benzinskoj pumpi kupio benzin i upaljač. Potom je oko 3.15 sati u na štekatu ugostiteljskog objekta oštećenog, zbog nesporazuma oko prije nekoliko dana naplaćenog pića, složio sav inventar na jedno mjesto, polio ga benzinom i zapalio Tom prilikom je nastala znatna šteta na kulturnom dobru od nacionalnog značenja. Ukupna nastala šteta je procijenjena na nekoliko stotina tisuća kuna“

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku šibensko – kninske Policijske uprave.
 

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!