Četvrtak, 04 Siječanj 2018 16:30

Novica Ljubičić poslao građanima novogodišnju čestitku s povećanim cijenama i otišao na odmor u SAD

Napisala: 
Novica Ljubičić poslao građanima novogodišnju čestitku s povećanim cijenama i otišao na odmor u SAD

Dok su građani pa i oporbeni vijećnici zgroženi povećanjem cijene odvoza smeća u Šibeniku za 50 posto i to retroaktivno od 1. studenog prošle godine direktor Gradske Čistoće Novica Ljubičić uživa s obitelji u Philadelphiji, a dobio je i dar od NBA košarkaša Darija Šarića. „ Veliko hvala Dariju što je meni i mom sinu Anti sredio karte za utakmicu na odličnim pozicijama u dvorani. A posebno je bilo gušt biti noćas Šibenčanin u Philadelphiji. Dario je 15 sekundi prije kraja utakmice preuzeo odgovornost i pogodio dva bacanja, te tako odlučio pobjednika protiv velikih Spursa. Imponira mi da je baš Darija trener odabrao za igrača odluke u ključnim momentima. Brett Brown tražio je da baš Šiši dobije loptu – iz Philadelphije“, javio je portalu Šibenik In osobno Ljubičić iz Philadelphije i poslao selfi.

Ne brine njega što građane nije obavijestio o poskupljenju i priložio im barem obrazloženje što je najmanje što očekuju,a sigurno ga ne brine i to što su građani zabrinuti zbog promjena u odlaganju i zbrinjavanju kućnog smeća koje će uskoro stupiti na snagu,a u Šibeniku se u vezi s tim ne zna ni „tko pije ni tko plaća“. Ne samo njega nego nikog od odgovornih jer o tomu se u javnosti uopće ne govori niti se građane na bilo koji način priprema za ono što slijedi.

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!