Datum objave: 15. Prosinac 2017

Drugo godinu za redom nagrađeni volonteri godine u Šibeniku

Diana Ferić
Diana Ferić

Nagradu za organizatore volontiranja na šibenskom području ove je godine dobila Udruga Izvor ljubavi koja slavi i desetu godišnjicu djelovanja, a nagradu za volontera godine dobio je mladi Tomislav Junaković iz Konjičkog kluba Kolan, udruge za aktivnosti i terapiju pomoću konja koji kao volonter radi u toj udruzi posljednjih pet godina. Majda Ivanda, predsjednica „Izvora Ljubavi“, šibenske udruge za pomoć djeci s teškoćama u učenju nije krila iznenađenje osvojenom nagradom.

Nagrade su dodijeljene danas na svečanosti u Gradskoj vijećnici u Šibeniku. Taj izbor, drugu godinu za redom, organizira Savjeta mladih Grada Šibenika, a o nagrađenima je odlučivalo tročlano povjerenstvo u sastavu: Maja Šintić, udruga “Šum”, Martin Mrša, Udruga “Mladi u EU” i Azra Skorić iz UO za društvene djelatnosti.
Nagrade je uručio zamjenik gradonačelnika Danijel Mileta koji se ovom prigodom zahvalio svim volonterima na predanom radu te im poželio daljnje uspjehe.

Uz nagrađene sve kandidirane udruge i pojedinci dobili su priznanja, a to su: Konjički klub “Kolan”, Gradska knjižnica “Juraj Šižgorić”, Udruga “Franak”, Oxid, udruga za promicanje glazbene i urbane kulture, te Ivanica Belamarić, Ana Savić, Karmen Bezbradica, Marijana Šarić, Matea Jakelić-Bilić, Anita Perkov-Kalebota, Ana Šimić i Majda Ivanda.
 

Iz kategorije: Vijesti