Datum objave: 15. Prosinac 2017

Večeras otvaranje izložbe o 108 godina šibenske gimnazije s do sada neviđenim fotografijama

Diana Ferić
Diana Ferić

Izložba 'Kamen po kamen Gimnazija' bit će otvorena večeras u Galeriji svetog Krševana u Šibeniku s početkom u 19 sati. Organiziraju je članovi Udruge Disco Gimnazija u čast 108. godina Gimnazije Antuna Vrančića u Krešimirovom gradu te 80 godina od izgradnje zgrade u kojoj je smještena.


Izložbu će otvoriti ravnatelj gimnazije, Josip Paić, a program će svojim nastupom uveličati klapa Gimnazijalke, a očekuje se i veliki broj bivših i sadašnjih profesora, učenika i ostalih građana.


Izložba će biti otvorena do 29. prosinca. Šibenčani i prijatelji grada i gimnazije, zahvaljujući izložbi 'Kamen po kamen. Gimnazija', moći prvi put vidjeti neke fotografije za koje mnogi među nama nisu ni znali da postoje.


To je je prvo u nizu događanja u organizaciji Udruge Disco Gimnazija, koja uživa podršku Grada Šibenika, Turističke zajednice grada Šibenika i Muzeja grada Šibenika, a priključila joj se i Kulturna udruga Fotopoetika. Izložba će se moći razgledati do 29. prosinca, krajem ovog mjeseca bit će održano kultno glazbeno događanje Disco Gimnazija koje se ove godine premješta s gimnazijskog hodnika u veliku dvoranu
 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3