Četvrtak, 07 Prosinac 2017 07:44

Maksim Mrvica gostovao u New Yorku, a u Londonu snima novi album

Napisala: 
Maksim Mrvica gostovao u New Yorku, a u Londonu snima novi album

Maksim Mrvica božićne će blagdane provesti s obitelji u Zagrebu nakon povratka iz Londona gdje snima novi album i New Yorku gdje je boravio kao veleposlanik Yamahe. U Piano salonu te tvrtke tom je prilikom prikazan dokumentarni film o njegovoj karijeri “Maksim – Hrvatska rapsodija”.

Maksim i dalje uživa status jednog od najslavnijih Hrvata i najpopularnijih pijanist klasične crossover glazbe u svijetu. Nakon božićnih blagdana i dočeka Nove godine u siječnju odlazi na turneju po Kini tijekom koje će održati 40 koncerata.
On i dalje oduševljava ljubitelje klasične cross over glazbe širom svijeta, a ima više fanova i obožavatelja nego neke od najslavnijih svjetskih glazbenika pa i megapopularnih rock grupa.

Nevjerojatnu slavu uživa u Aziji gdje, osim kao glazbenik, uživa i slavu najelegantnije i najbolje odjevenog muškarca, a svaka njegova pojava na koncertima ili u javnosti tamo izaziva reakcije kakve u Europi nisu viđene još od pojave „The Beatlesa“.

Foto: Maksim Mrvica China Fans Association
 

Objavljeno u Vijesti

Video sadržaj

Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!