Datum objave: 29. Studeni 2017

Potresi nakon šibenske potpore Šukeru:Željko Dulibić podnio ostavku na sve funkcije u nogometu

Diana Ferić
Diana Ferić

Zbog, kako kaže, neargumentirane i neopravdane hajke na njegovo ime i dignitet, a posebno nakon posljednje jednoglasne odluke IO Županijskog nogometnog saveza čiji predsjednik da na izboru za predsjednika HNS –a podrže Davora Šukera Željko Dulibić danas je podnio ostavku na sve funkcije u nogometnoj organizaciji. Ističe i kako je zgrožen hajkom koju su protiv njega o odluke županijskog HNS –a pokrenuli Funcuti.

 

„Nakon mog volonterskog, poštenog i samoprijegornog rada u nogometu i športu tijekom proteklih pola stoljeća za trajanja kojeg nisam imao nikada i nikakve materijalne koristi, nije me pratila niti jedna jedina afera, nisam se prodao nikome i nikada, o čemu su svjedoci svi športski djelatnici koji su sa mnom radili, smatram da u zaštitu svog digniteta i poštenja te posljedica na moju obitelj u postojećoj situaciji odluka koju sam donio isključivo u krugu svoje obitelji je jedino ispravno rješenje. S nadom da će se situacija u nogometu i športu promijeniti nabolje uvijek ću ostati uz svoj klub HNK Šibenik i sve klubove u našoj županiji“, napisao je.

 

Dulibićeva ostavka uslijedila je nakon što šibenska javnost nije s odobravanjem prihvatila to što su članovi Io Županijskog HNS –a podržali Šukera i to nakon što je obećao 100 000 eura za županijski nogomet što je protumačena kao prodaja za male šolde. Nakon toga su reagirali igrači i uprava HNK Šibenik koji su potvrdili da taj klub više nema predstavnike u Županijskom nogometnom savezu i da su odluku donijeli ljudi koji ih više ne predstavljaju, a da oni podržavaju Darija Šimića. Sve to bilo je popraćeno i neugodnim parolama po Šibeniku kojima su šibenski Funcuti, kako kažu, popratili sramotnu odluku Županijskog saveza HNS –a.

FOTO:ŠibenikIn

Iz kategorije: Vijesti