Datum objave: 09. Studeni 2017

DANAS U ZAGREBU: Monografija „Šibeniče, ti si stina!“ na promociji izdavaštva HMDCDR-a

Diana Ferić
Diana Ferić

Fotomonografija Radovana Gogera „Šibeniče,ti si stina!“ koju su prošle godine izdali Hrvatski memorijalno - dokumentacijski centar Domovinskog rata i Državni arhiv u Šibeniku u suradnji s Udrugom „Volim Šibenik“ u povodu obilježavanja 25. obljetnice bitke za Šibenik, danas će biti predstavljena u Zagrebu u sklopu promocije izdavačke i suizdavačke djelatnosti Hrvatskog memorijalno – dokumentacijskog centra Domovinskog rata.


Promocija će biti održana danas u 17 sati u velikoj čitaonici Državnog arhiva u Zagrebu, a na njoj će biti predstavljeno 13 knjiga i monografija koje je HMDCDR izdao sam ili u suradnji s drugim institucijama tijekom 2016. godine i do listopada 2107. godine.


Šibenska ratna fotomonografija „Šibeniče, ti si stina!“, dio je respektabilnog novog knjižnog fundusa HMDCDR-a i u „društvu“ je s pet knjiga memoarskog gradiva te šest znanstvenih studija te knjige ratnih dokumenata i znanstvene studije – fotomonografije „Atentat na Hrvatsku“.
Na današnjoj promociji posebna će pozornost biti posvećena trotomnoj knjizi Jadranka Prlića „Prilozi za povijest Hrvatske Republike Herceg Bosne“.
 

Iz kategorije: Vijesti