Datum objave: 27. Listopad 2017

Organizatori povećali broj kućica na ovodišnjem Adventu u Šibeniku,krenuo poziv za najam

Diana Ferić
Diana Ferić

 

Turistička zajednica Grada Šibenika i Grad Šibenik pozivaju sve zainteresirane fizičke i pravne osobe da se odazovu na poziv za najam kućica u perivoju Roberta Visianija u sklopu plastic-free sajma - Adventure 2017., koja će započeti 6. prosinca 2017., a potrajat će do 1. siječnja 2018. godine.

Ponuditelji su dužni poslati svoju ponudu s prihvaćenim Općim uvjetima o organizaciji Adventure 2017. te s traženom dokumentacijom najkasnije do 8. studenog 2017. godine na adresu Turističke zajednice Grada Šibenika, Ulica Fausta Vrančića 18, 22 000 Šibenik.

Ove su godine organizatori, zbog iznimnog interesa, broj ugostiteljskih kućica povećali sa sedam na jedanaest i podijelili ih u dvije cjenovne kategorije. Također, omiljenoj gradskoj manifestaciji produljeno je i radno vrijeme te će adventska ponuda biti na raspolaganju građanima i u jutarnjim satima.

Organizatori aktivno podupiru rad malih obrtnika, kućnih radinosti i udruga. Ove godine kućice namijenjene trgovačkoj djelatnosti neće se naplaćivati, a selekcija će biti izvršena na temelju pristiglih ponuda.

Svi detalji javnog Poziva kao i popis potrebne dokumentacije dostupan je na internetskim stranicama Turističke zajednice Grada Šibenika i Grada Šibenika.

Link: http://www.sibenik-tourism.hr/hr/aktualnosti

 

Iz kategorije: Vijesti