Utorak, 17 Listopad 2017 12:41

"Velika knjiga o prehrani i njezi djece" bit će u četvrtak promovirana i u Šibeniku

Napisala: 
"Velika knjiga o prehrani i njezi djece" bit će u četvrtak promovirana i u Šibeniku

Velike knjige o prehrani i njezi djece koju je izdala tvrtka Tragom d.o.o Anite Šupe bit će predstavljena u Šibeniku u četvrtak, 19. listopada u 18 sati u Gradskoj knjižnici.

„Iako većina roditelja nastoji svoju djecu hraniti zdravo, često nismo sigurni što je to "zdravo". Zašto nailazimo na različite, pa i potpuno oprečne savjete? Postavljaju se i pitanja zašto je u našem modernom vremenu, usprkos napretku znanosti, medicine i farmaceutike, sve više kroničnih bolesti i zašto djeca obolijevaju od alergija, astme, atopijskog dermatitisa, poremećaja ponašanja, crijevnih bolesti, debljine, pa čak i autoimunih bolesti i dijabetesa već u ranoj dobi. Već to dovoljno pokazuje koliko je bitno što djeca jedu,a u tomu ova knjiga značajno pomaže. To su i teme o kojima ćemo govoriti i na ovoj promociji u Šibeniku“, ističe promotorica Anita Šupe, nutricionistkinja.

 

Ta je knjiga korisna i vrijedna jer je prožeta tradicionalnom mudrošću o prehrani, njezi i odgoju djece, koja je svoju učinkovitost dokazala kroz brojne generacije prije nas, a moderna znanstvena istraživanja danas i potvrđuju zašto je to tako. Knjiga razmatra različite pristupe u prehrani, njezi i odgoju djece, te nudi recentne znanstvene informacije koje potvrđuju vrijednost i važnost povratka prirodnom uzgoju, prirodnoj, industrijski neprerađenoj prehrani i netoksičnim načinima tretiranja bolesti. Vjerujemo da je ona nezaobilazna literatura i koristan priručnik za sve roditelje i one koji to planiraju postati, za bake i djedove, kao i za školsko i predškolsko osoblje i medicinske stručnjake. Svi koji sudjeluju u odgoju i brizi za djecu snose ogromnu odgovornost podizanja budućih naraštaja. U vremenu prekomjernog priliva svakojakih informacija, neka vam ova knjiga bude siguran i pouzdan vodič u najvažnijem poslu na svijetu: brižnom odgoju najvrjednijeg što imamo – naše djece.
 

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!