Datum objave: 27. Rujan 2017

Društvo inovatora Faust Vrančić i ove godine ima dva aduta na sajmu inovacija ARCA

Diana Ferić
Diana Ferić

Nagrađivani šibenski inovator Bojan Cinotti predstavit će se i ove godine na najpoznatijoj domaćoj izložbi inovacija ARCA koja se jubilarnu 15. godinu zaredom održava u Zagrebu i to sa svojim Marinedronom 2, a uz njega iz šibenskog Društva inovatora „Faust Vrančić nastupit će još i Radovan Vukša s Multipraktik kombinirkom.

 

Na izložbi i sajmu će se uz uspješne inovacijske tvrtke, samostalne inovatore, udruženja inovatora te znanstvene institucije predstaviti i velik broj domaćih fakulteta i mladih inovatora, mahom studenata. Među izlagačima su i inovatori Najpoznatija domaća izložba inovacija ARCA jubilarnu 15. godinu zaredom u Zagrebu okuplja kreativce i inovatore iz cijelog svijeta. U tri dana, od 19. do 21. listopada u organizaciji Udruge inovatora Hrvatske u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici bit će predstavljeno više od dvije stotine inovacija iz Hrvatske, BiH, Slovenije, Srbije, Poljske, Mađarske, Rumunjske, Kine, Irana i Libanona. Suorganizatori izložbe su Hrvatska zajednica tehničke kulture, Nacionalna i sveučilišna knjižnice u Zagrebu, Međunarodna federacija nacionalnih organizacija inovatora (IFIA) i Sveučilište u Zagrebu.
Novost je da će ove godine zajedno s ARCOM biti održana i deveta AGRO ARCA, međunarodni sajam inovacija u poljoprivredi, prehrambenoj industriji i poljoprivrednoj mehanizaciji.
S više od dvije stotine inovacije iz različitih područja ljudskog rada, od znanosti, tehnologije, elektrotehnike, preko medicine, poljoprivrede, prehrane do rekreacije i zabave, ARCA i AGRO ARCA dobar su poziv da ovog listopada posjetite Zagreb.


 

Iz kategorije: Vijesti