Datum objave: 07. Rujan 2017

Skejo sa svojim brčićima koji podsjećaju na Hitlerove "zapalio" društvene mreže

Diana Ferić
Diana Ferić

Vijest dana na društvenim mrežama postao je Marko Skejo koji se posebno uredio za press konferenciju pripadnika HOS-a koja je održana skidanja ploče HOS-a u Jasenovcu i to tako što je podrezao brkove koji su sada identični onih Hitlerovima. Zbog toga su se slile se reakcije političara na društvenim mrežama, piše tportal.

Podsjetimo, dok se u Banskim dvorima održavala sjednica Vlade, u Jasenovcu je započelo skidanje HOS-ove ploče koja na sebi ima i sporni pozdrav 'za dom spremni'. Ploča bi trebala biti premještena u Novsku.

Osim odluke o premještanju ploče koja je donesena u dogovoru s vladom, mnogi su zapazili izgled Marka Skeje, koji sa svojim brčićima podsjeća na Adolfa Hitlera.
'Plenković se doveo u poziciju da mu lik koji izgledom oponaša Hitlera određuje što on kao PVRH smije, a što ne smije. Ima narod naziv za to', napisao je na Twitteru SDP-ov Bojan Glavašević.
U nizu statusa na Twitteru Glavašević je komentirao i ponašanje premijer, ali predsjednice Kolinde Grabar Kitarović. 'Dok KGK i Plenković na poraženim, gubitničkim ideologijama zla iz prošlosti grade sadašnjost, Hrvatska nema budućnost', napisao je Glavašević.


„Mama me učila da nikada ne donosim sud na temelju izgleda. Ali: "Tvoje lice zvuči poznato. I to mi se ni najmanje ne sviđa." Oprosti, mama!“, napisala je Sabina Glasovac.
Skejo se, podsjetimo, na press konferenciji obratio s pozdravom 'za dom spremni'.
'Kad partner g. Skejo drži predavanje o domoljublju novinarima koji su 'pod ručnom i kuplungom', sa ZDS koji su mediji izravno prenosili', napisala je na Twitteru bivša premijerka Jadranka Kosor.

FOTO:RTL
 

Iz kategorije: Vijesti